Ja hoor, bijna al het contact verloopt per mail of telefoon. Desgewenst is een (skype)afspraak ook mogelijk. Ik kan op afspraak ook naar je toe komen, daar reken ik reiskosten voor. 

Zeker, ook last minute kun je contact met me opnemen. Bellen werkt dan vaak het snelst om alles door te spreken.

Met spoedopdrachten ben ik wel afhankelijk van de drukkers waarmee ik werk. Dus een levertijd van gemiddeld 1 à 2 werkdagen en als het rond het weekend valt nog iets langer, blijft staan.

Er is heel veel mogelijk! Stuur me een mailtje, dan stuur ik jullie een overzicht van de mogelijke illustraties.

Heb je een illustratie in gedachten en zie je deze niet in de collectie? Vraag me er naar! In verband met licentieafspraken kan ik niet al mijn werk aanbieden als geboortekaartje, maar wellicht dat jullie wensen gewoon mogelijk zijn.

Dat kan! De levertijd kan iets langer worden, maar verder is dat geen probleem!

Geen probleem, de meeste illustraties zijn genderneutraal. Houd wel rekening met extra kosten of levertijd wanneer je kiest voor bijv. een roze én blauwe optie met de bijbehorende gegevens en last minute wijzigingen. Geef je wensen aan, dan houd ik er rekening mee in de offerte.

De naam van jullie kindje kun je desgewenst doorgeven tot na de geboorte. Houd er wel rekening mee dat de levertijd dan nog wat langer zou kunnen worden omdat ik jullie kaartje dan nog verder aan moet passen. Zeker wanneer je de naam in de illustratie verwerkt wil hebben, is het handig om de naam op voorhand te horen. Dit blijft uiteraard volledig vertrouwelijk.

Zeker! Ik denk heel graag met jullie mee, dus stuur me vooral een mailtje. Dan kijk ik wat ik voor jullie kan betekenen.

Ik maak een offerte op maat, dus helemaal op jullie wensen afgestemd. Zo zie je direct wat ik voor je kan betekenen en welk kostenplaatje daarbij hoort. Geen verrassingen en direct duidelijkheid over de voorwaarden en mogelijkheden. Win-win!

Enveloppen zijn niet standaard in de offerte opgenomen.

De levertijd van de kaartjes is afhankelijk van het moment waarop ik van jullie een seintje krijg dat het naar de drukker gestuurd mag worden. Voordat de kaartjes naar de drukker gaan, stuur ik het ontwerp altijd nog voor een laatste check naar jullie door.

Jazeker, eigenlijk wordt elke illustratie een beetje aangepast. Ik pas het kaartje aan met de gegevens van jullie kindje. Kleine aanpassingen zoals bijv. kleuraanpassingen, het weglaten van details of seizoensgebonden elementen zijn vaak mogelijk. Wanneer het om heel veel aanpassingen gaat, kom je uit op een maatwerk kaartje met dito prijs. Geef je wensen vooral door, dan kijk ik wat mogelijk is.

De kaartjes die ik maak zijn speciaal op maat gemaakt, maar niet exclusief. Een exclusief kaartje (enkel voor jullie, daarna niet meer voor een ander doeleinde in gebruik) is natuurlijk mogelijk, maar houd er rekening mee dat hier een prijskaartje aan hangt.

Zeker! Stuur gerust een mailtje, dan denk ik met je mee. Er bestaat een kans dat een op maat gemaakt kaartje niet meer lukt, maar vaak kan ik je nog wel verder helpen hoor!

De kosten van een kaartje zijn erg afhankelijk van jullie wensen.

Bij het overzichtje op de beginpagina van de geboortekaartjes zie je een prijsindicatie voor een kaartje met een bestaande illustratie en een op maat gemaakt kaartje.

Wanneer je zo vroeg mogelijk contact met me opneemt, is de kans groot dat ik een kaartje voor jullie kan maken. Gemiddeld krijg ik aanvragen zo’n 3  à  4 maanden voor de uitgerekende datum in mijn mailbox, zodat jullie kaartje zo’n 4 weken voor je uitgerekende datum klaarligt voor de drukker.

Kaartjes die ik voor 12.00 uur naar de drukker kan sturen, heb je over het algemeen de volgende dag in huis. Word je kindje vlak voor of in het weekend geboren, houdt dan rekening met een aantal extra dagen.

De prijs voor een kaartje bereken ik aan de hand van:

– ontwerpkosten aan de hand van schatting van het aantal werkuren

– licentie voor het gebruik van de illustratie

– printkosten

In de offerte op maat zie je deze kosten terug.

Post NL rekent 1 postzegel voor kaarten tot 20 gram. Een dubbel kaartje van 15×15 cm zou je dus gewoon moeten kunnen versturen met 1 postzegel.

Staat jouw vraag er niet tussen?

Mail me gerust, dan stuur ik je snel een antwoord.