Wanneer je een bestelling plaatst bij de webshop van www.ruthhengeveld.nl ga je akkoord met de onderstaande leveringsvoorwaarden.

Je bent zelf verantwoordelijk voor het invoeren van het juiste bezorgadres, check dit dus goed voordat je je bestelling plaatst. Mocht je adres niet goed ingevoerd zijn, kan het zijn dat je bestelling niet aankomt. Ik kan hier helaas geen verantwoording voor nemen, dus check je adresgegevens alsjeblieft goed.

Afhalen van je bestelling kan enkel op afspraak. Wanneer je voor deze optie kiest, zal ik per mail een afspraak met je maken om je bestelling af te halen.

Binnen 14 dagen na ontvangst kun je je bestelling retourneren. Mocht je een artikel willen retourneren, geef dit dan binnen 14 dagen na ontvangst per mail aan mij door. Artikelen dienen onbeschadigd, verkoopbaar retour gezonden te worden. Houd er rekening mee dat de verzendkosten voor eigen rekening zijn. Kosten van beschadiging en vermissing zijn ook voor eigen rekening. Het aankoopbedrag van het geretourneerde artikel zal ik naar je overmaken, exclusief verzendkosten.

De genoemde prijzen in mijn webshop zijn inclusief 21% BTW (en boeken incl. 9% BTW).